Arrangementer

Børne underholdning til alle arrangementer

Hos 123trylleri kan du booke total børneunderholdning til både private og offentlige arrangementer. Hvad enten du ønsker sjov og ballade til en børnefødselsdag, i børneinstitutionen, storcenteret eller til byfesten, så kan jeg levere et professionelt børneshow til favorable priser.

 

Der er også mulighed for at bestille fantastiske børneoplevelser til sommerfesten, juletræsfesten eller andre firmaarrangementer, hvor medarbejdernes børn skal forkæles med ballonunderholdning, julemand besøg eller klovneri og tryllekunstner.

 

Jeg tilbyder personlig og fortryllende underholdning for hele familien. Vælg blandt magiske oplevelser med Ballonklovnen Fubbi, bugtaleri og spændingsfyldte piratshows med Kaptajn Klo eller nærværende juleunderholdning med Danmarks Smukkeste Julemand, som tænder julelys i alle børnenes øjne.

 

Hvis du ønsker at høre mere om total børneunderholdning til såvel store som små scener, er du altid velkommen til at ringe på +45 20788713 eller sende en booking forespørgsel på et uforpligtende tilbud.

Der er duefjer og kaninører i luften, når Ballonklovnen Fubbi og alle hans dyr sætter gang i tryllesanserne. Børn fra 0 til 150 år er tryllebundet fra første ballondyr, til sidste magiske sving med tryllestaven.

Danmarks Smukkeste Julemand – Det er store ord, men ikke desto mindre er det sandt. De andre julemænd taber skægget af bar’ misundelse over det perfekte tøj, flotte skæg og autentiske træsko.

Alle Børn kender Kaptajn Klo!
De er vilde med at tage med ham på skattejagt, og se hans store sørøvershow.
Han deler skattekort og har altid papegøjen med.