Ballonklovnen Fubbi

Lej en klovn til dit næste arrangement

Der er duefjer og kaninører i luften, når Ballonklovnen Fubbi og alle hans dyr sætter gang i tryllesanserne. Børn fra 0 til 150 år er tryllebundet fra første ballondyr, til sidste magiske sving med tryllestaven. Skæg og masser af ballade flyver om kap med fortryllende duer, mens de spillevende kaniner hopper ud af hatten. Det er med at tage en dyb indånding – inden Fubbis luftige ballondyr får dig til at tabe pusten.

 

Alle børnene bliver involverede i showet, og flere af dem kommer op på scenen og er med i løjerne – om du er 3 eller 93, er det et show med masser af grin. Ballonklovnen Fubbi kan optræde på store og små scener, på åbne markedspladser, forsamlingshuset og… ja, stort set hvor som helst.

 

Fra store scener til mindre forsamlinger, er ballonklovnen Fubbi oplagt når børnene skal underholdes, aktiveres og grine. Der er trylleri, klovneri, levende dyr, og ballondyr. Altsammen uundværlige elementer i god underholdning til børn. Undervejs kommer nogle af børnene på scenen, og bliver en del af underholdningen. Showet er målrettet til børnene, men der er også lagt små godbidder ind til de voksne undervejs, så alle kan more sig.

 

Ballonklovnen Fubbi kan også hyres til walk around med ballondyr.