Børneunderholdning

BØRNEUNDERHOLDNING

 

Mangler du børneunderholdning til din næste byfest eller institutionsarrangement? Så er du kommet til det rette sted. Med ballonklovnen Fubbi, Kaptjan Klo og Danmarks Smukkeste Julemand vil du være sikret underholdning for børn i absolut bedste kvalitet. Jeg har allerede været invitereret til utal af børnearrangementer rundt om i hele landet, og jeg vil være beæret over også at være inviteret til dit.

 

Hos 123Trylleri kan du booke børneunderholdning i særklasse til både private og offentlige arrangementer, hvor du er garanteret sjov og spas for dine børn. Bliv fortryllet af Ballonklovnen Fubbi, tag med Kaptajn Klo ud på farefuld færd på de syv have eller oplev julestemningen sammen med Danmarks Smukkeste Julemand. Kontakt mig allerede i dag, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud eller ønsker at høre mere om total børneunderholdning. Med personlige og nærværende børneshows rammer du altid plet, uanset om det drejer sig om en børnefødselsdag, et event i børneinstitutionen eller i et storcenter, til byfesten eller et helt fjerde arrangement. Oplev magien allerede her!

Der er duefjer og kaninører i luften, når Ballonklovnen Fubbi og alle hans dyr sætter gang i tryllesanserne. Børn fra 0 til 150 år er tryllebundet fra første ballondyr til sidste magiske sving med tryllestaven, når Fubbi er i centrum.

Danmarks Smukkeste Julemand – det er store ord, men ikke desto mindre er det sandt. De andre julemænd taber skægget af bar’ misundelse over det perfekte tøj, flotte skæg og de autentiske træsko.

Alle Børn kender Kaptajn Klo og ikke mindst, hvordan han mistede sin hånd til en krokodille. Kom med ham på skattejagt og se hans store sørøvershow. Han deler bl.a. skattekort ud og har altid sin papegøje med sig.