Børneunderholdning til institutioner

Institutioner

På 123trylleri.dk finder du den sjoveste og sejeste børneunderholdning til de dage, der skal ske lidt ekstra i børneinstitutionen. I kan eksempelvis tage børnene med på skattejagt med Kaptajn Klo og se hans seje sørøvershow, holde julefest og komme i julestemning med Danmarks Smukkeste Julemand eller invitere børnene til skæg og ballade med trylleri og ballondyr med Ballonklovnen Fubbi.

 

Underholdningen er altid i børnehøjde. Alle børnene bliver involveret, og flere af dem kommer op på scenen, og er med i løjerne. Deres opmærksomhed er fastholdt gennem hele showet. JEg iscenesætter farverige, magiske universer med lattergaranti. Med personlige og nærværende børneshows bestående af klovneri, trylleri og bugtaleri er min ballonklovn, kaptajn og julemand altid et sikkert hit hos både børn og de voksne i institutionen.

 

Total børneunderholdning til børnehaver, fritidsordninger og SFO’er 

 

Sæt en dag af til magi og sjov med alle favoritterne – Kaptajn Klo, Danmarks Smukkeste Julemand og Ballonklovnen Fubbi har stor erfaring med at levere total børneunderholdning til børnehaver, fritidsordninger og SFO’er, hvor der også kan bestilles flere karakterer til samme arrangement.

 

Mine populære børneshows vækker altid stor begejstring i institutionerne, hvor både børn og voksne sidder tryllebundne med åben mund og polypper. Ingen børn er ens, og derfor er mine shows selvfølgelig også tilpasset de børn, der er tilstede den pågældende dag. Uanset hvor stor eller lille publikumsskaren er, kan I altid være helt sikker på at få suveræn og indlevende underholdning, der når ud over scenekanten, aktiverer ungerne, og skaber glæde og smil hos både børn og voksne.

 

Hos 123trylleri er jeg stolt af allerede at være blevet inviteret til et utal af institutioner i årenes løb, og jeg glæder os meget til også at underholde jer! Med børneunderholdning fra 123trylleri er børnene garanteret en sjov og mindeværdig dag med grin og højt humør. Få besøg af Kaptajn Klo, Ballonklovnen Fubbi eller Danmarks Smukkeste Julemand, og giv børnene en dag de sent vil glemme.

 

Hvis du ønsker at høre mere om børneunderholdning i topklasse i store såvel som små institutioner, er du meget velkommen til at ringe på +45 20788713 eller sende en bookingforespørgsel for et uforpligtende tilbud.