Kontakt

Få et uforpligtende tilbud:

Udfyld skemaet for at få tilsendt et godt og uforpligtende tilbud på børneunderholdning.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 20788713.

Bare lige for at takke for et forrygende godt show! Du forstod simpelthen at ´fange´ dem, og alle var betagede, selv os vi forældre. Endnu engang tak fordi du ville komme og gøre vores arrangement til noget særligt.

Jeg vil anbefale dig og dit show til andre.

 

– Dorthe Hansen

Han rammer plet hos både børn og voksne!

Ballonklovnen Fubbi er helt klart at anbefale til enhver lejlighed, hvor der skal lidt sjov og magi til. Han forstår til fulde at holde børnenes opmærksomhed.

Absolut underholdning i topklasse!

 

– Vivian Toft, Dagrofa

Julen 2013 fik vi besøg af Danmarks Smukkeste Julemand. Han var top professional og børnene var meget betaget af ham (Det var vi voksne nu også). Vi har booket ham igen, til vores næste juletræfest,og vi kan varmt anbefalde ham til alle.

God jul!

 

– Kate Rasmussen, Personaleforeningen Aalborg

Der er duefjer og kaninører i luften, når Ballonklovnen Fubbi og alle hans dyr sætter gang i tryllesanserne. Børn fra 0 til 150 år er tryllebundet fra første ballondyr, til sidste magiske sving med tryllestaven.

Danmarks Smukkeste Julemand – Det er store ord, men ikke desto mindre er det sandt. De andre julemænd taber skægget af bar’ misundelse over det perfekte tøj, flotte skæg og autentiske træsko.

Alle Børn kender Kaptajn Klo!
De er vilde med at tage med ham på skattejagt, og se hans store sørøvershow.
Han deler skattekort og har altid papegøjen med.