Manden bag

Om mig

Jeg er Søren Riis – manden bag Danmarks Smukkeste julemand, Ballonklovnen Fubbi og Kaptajn Klo. Siden 1995 har jeg optrådt rundt omkring i landet til private arrangementer, i institutioner og børnehaver, til byfester og i shoppingcentre. Tre gange har jeg været så heldig også at få lov til at optræde i Grønland.

 

Privat er jeg gift med Lone, og sammen har vi vores to skønne børn, Celina og William. Vi er bosat i Østjylland, hvor jeg i mange år også har været FDF’er. Selvfølgelig har jeg også altid været den, der stod for underholdningen omkring de små, såvel som de store lejrbål.

 

Børneentertainer i øjenhøjde

 

Jeg er børneentertainer, fordi jeg elsker at underholde børn med sjove figurer, udklædning, balloner og trylleri. Noget af det vigtigste for mig er, at børnene involveres i mine shows, at de kommer med op på scenen og er med i løjerne. Når børn smiler, griner og er glade, er verden bare et bedre sted. Derfor er der garanteret højt humør og masser af grin, når jeg entertainer.

 

Mine shows er altid i børnehøjde, men der bliver også lagt små og sjove godbidder ind for forældre og andre voksne, så vi alle kan more os sammen. Mine tre primære karakterer er ikke ensbetydende med kedelige standardiserede shows. Tværtimod! Mine shows er tilpasset arrangementet, således at jeg fanger, inspirer og får smilet frem hos netop de børn, der er tilstede ved det pågældende arrangement.

 

Ballonklovnen Fubbi, Kaptajn Klo og Danmarks smukkeste julemand kan optræde på store og små scener, på åbne markedspladser, i forsamlingshuse og… ja stort set hvor som helst børnene befinder sig. Derfor spænder mine kunder meget bredt, og du kan se et udpluk af de kunder, som jeg har optrådt for, under mine referencer.

 

Hvis du ønsker at høre mere om total børneunderholdning, er du velkommen til at ringe på +45 20788713 eller sende en booking forespørgsel på et uforpligtende tilbud.